SEMIMARATONUL BUCURIEI – URLAȚI – EDIŢIA A IV-A – 28 SEPTEMBRIE 2019

Pe 28 Septembrie 2019, Asociația Start Now, alături de Primăria Urlați şi de o serie de parteneri, va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a patra ediție.

 

ccccc

 

Continuăm susținerea unor cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului.

La prima ediția, din 2016, au fost prezenți în jur de 400 de participanți, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unui teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian, din Urlați.

E extraordinar atunci când adulții descoperă sau redescoperă dorința de a face sport. Dar ideal este ca și copii noștri să se îndrăgostească de sport, de la cele mai fragede vârste și să continue în a-l practica până la cele mai înaintate.

Cauza susținută de ediţia a II-a, din 2017, a #SemiMaratonuluiBucuriei a fost dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, de la mic la mare: Gradinita cu program prelungit „Clopotica”, Scoala Gimnaziala Canuta Ionescu și Liceul Teoretic Brancoveanu – Vodă.

De asemenea, am considerat important să oferim un mic gest de apreciere (medalii și ghiozdane) elevilor cu rezultate bune la învățătură de la instituţiile de învăţămant menționate.

O selecție a albumelor de fotografii  din 2017, găsiţi aicihttp://bit.ly/2ySlvJ1

Filmul evenimentului din 2017 poate fi vizionat aici – http://bit.ly/2kpyeNF

In 2018, am continuat dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, si anume: Gradinita cu program prelungit „Clopotica”, Scoala Gimnaziala Canuta Ionescu și Liceul Teoretic Brancoveanu – Vodă.

O selecție a albumelor de fotografii din 2018, găsiţi aici – http://bit.ly/2ySlvJ1

Filmul evenimentului din 2018 poate fi vizionat aici – www.shorturl.at/flOV4

In 2019, ne propunem sa sprijinim atat unitatile scolare, dotand cu echipament sportiv necesar in activitatile curente, cat si sustinand o familie ce are nevoie de implicarea noastra si a comunitatii.

La evenimentul Semimaratonul Bucuriei susținem practicarea sportului alături de familie și de prieteni,  garantând o porție serioasă de sănătate și de BUCURIE!

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți.

De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 15.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții.

Mai multe detalii despre curse și înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului „Semimaratonul Bucuriei” https://www.facebook.com/SemimaratonulBucuriei/ , precum și pagina Asociației Start Now – https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow/  sau pe site-ul evenimentului, www.runtourlati.ro.

Lasă un răspuns