Semimaratonul Bucuriei – Urlati – 21 Mai 2016

Va invitam intr-o calatorie fascinanta prin cea mai renumita zona viticola din Romania, podgoria Dealul Mare. 227493_522172904512379_838135880_n-300x206

La intersectia  dintre Drumul Vinului si Valea Cricovului Sarat, inconjurat de Dealurile Munteniei ca o adevarata arena, se afla orasul Urlati. Spectacolul sportiv, peisajele deosebite, aerul proaspat, cramele si conacele boieresti, vinurile nobile si intalnirea cu prietenii vor garanta bucuria alergarii.

 

Participantii la acest eveniment vor avea prilejul sa parcurga un traseu presarat cu mai multe obiective turistice: Muzeul Conacul Bellu, Conacul dintre Vii, Conacul si Crama Basilescu si Casa Domneasca. In mod special, traseul va trece si pe la Centrul de zi pentru copii “ Sf. Stelian”.

Inscrieti-va aici

Scopul evenimentului

sf-stelianAcest eveniment are ca scop sprijinirea parintelui Radu Manuel care prin Fundatia Bucuria Ajutorului asigura programe integrate de asistenta educationala si consiliere pentru cei 30 de copii de la Centrul de zi “Sf. Stelian” din Urlati care provin din familii aflate in dificultate. Din fondurile stranse vom asigura atat produse alimentare si de igiena, cat si amenajarea unui spatiu dedicat practicarii sportului.

Sustinem lupta impotriva abandonului scolar in randul copiilor si in acest scop am invitat la eveniment elevii de la Scoala Generala “Canuta Ionescu” si de la Liceul Teoretic “Brancoveanu Voda” din Urlati.

Cand

21 mai 2016, ora 10:00 – cursele copiilor, ora 12:30– cursele de cros si semimaraton

Unde

Zona Start/Sosire este amplasata la stadionul municipal de fotbal din Urlati pe strada Orzoaia de Sus, langa Muzeul Conacul Bellu.

Aici veti gasi zona de inregistrare concurenti si predare kituri de participare, punct de alimentare/hidratare,  fotograf, zona sponsorilor, instalatia de sonorizare, servicii medicale de specialitate, vestiare si garderoba.

Alte servicii asigurate de organizatori : cronometrare electronica (doar pentru probele de cros si semimaraton), amenajarea si marcarea traseelor, iar pe traseul de cros si semimaraton vor fi amplasate puncte de alimentare/hidratare si fotograf.

Kitul de participare este format din: numar de concurs, medalie finisher, chip cronometrare (doar pentru probele de cros si semimaraton) si produse de la sponsori.

In data de vineri 20 mai 2016 intre orele 18:00 – 20:00 se va amenaja in Bucuresti un punct de predare kituri pe strada Elena Cuza nr.27, sector 4. Concurentii care nu sunt din Bucuresti vor putea ridica kiturile in ziua evenimentului, cel tarziu cu o ora inaintea inceperii concursului.

Va asteptam la Semimaratonul Bucuriei!

Trasee, regulament si inscrieri pe site-ul oficial al evenimentului.

Lasă un răspuns